« wróć do spisu aktualizacji

20220216 | 004421

Grupowa edycja opisów prac w "Rozliczenia"

 

Przełącznik: rozliczaj prace <> edytuj opisy

W pierwszej wersji grupowej edycji prac w Rozliczeniach możesz grupowo edytować prace tak samo jak na Pulpicie czyli prace: dla tego samego klienta i projektu i prace tego samego pracownika.

Gdy włączysz grupową edycję prac zmieni się funkcja zaznaczenia kwadracika [ ] przy pracy - zamiast funkcji rozliczania będzie funkcja zaznaczania prac do grupowej edycji.

Grupowa edycja prac umożliwia też przenoszenie prac pomiedzy klientami i ich projektami!

Zamknij X

Przeglądanie stron oznacza, że wyrażasz zgodę na postanowienia zawarte w Polityce prywatności WorkTime (cookies i inne).

Proszę czekać ...