« wróć do spisu aktualizacji

20211223 | 153759

Edycja wielu prac na raz i przenoszenie prac

 

Lista prac z wyborem wielu klientów i wielu pracowników

Panel managera

Wybierz ikonkę "Panel managera"
i następnie zakładkę "Prace i czas"

Zakładka "Prace i czas"

Teraz w panelu managera możesz dowolnie wybierać prace do przejrzenia i edycji
Dowolne zestawy:

  • wybrani pracownicy
  • wybrani klienci
  • i oczywiście dowolny zakres dat

 

Edycja wielu prac na raz

Wybór prac do grupowej edycji

Możesz wybrać prace, które są przypisane do jednego klienta.

Ale te prace mogą być przypisane do różnych projektów i mogą być wpisane przez różnych pracowników.

Grupowa edycja

Możliwe przeniesienie prac do innego klienta / projektu

Zmieniaj dowolne dane w pierwszej pracy i nadpisz tymi danymi pozostałe prace.

Dowolne dane oznacza, że możesz również zmienić klienta i projekt i w ten sposób przenieść wszystkie prace do innego klienta i innego projektu !

Odznacz odpowiednie opcje, żeby zachować czynności i / lub opisy prac.

Zamknij X

Przeglądanie stron oznacza, że wyrażasz zgodę na postanowienia zawarte w Polityce prywatności WorkTime (cookies i inne).

Proszę czekać ...